Tilbud!

Eldorado – Wellness CORE Tender Cuts med kylling og laks, Vådfoder Pouch 85gr vådfoder

10.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Wellness CORE Tender Cuts med kylling og laks er et lækkert vådfoder, som giver din hund en lækker og mættende måltid. Det indeholder højkvalitets, naturlige ingredienser som frisk kylling og laks, der er fyldt med proteiner, vitaminer og mineraler. Det er letfordøjeligt og lavet uden kunstige tilsætningsstoffer, farvestoffer og smagsstoffer. Det er lavet i Danmark og kommer i en 85 gr. vådfoder på dansk, der giver din hund en velsmagende måltid, der er god for hans helbred.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201277470302 Kategori:

Eldorado Wellness CORE Tender Cuts til hunde med kylling og laks er et velsmagende og næringsrigt måltid, der er specielt udviklet til hunde. Vådfoderet findes i en praktisk 85gr pouch, som er nem og bekvem at anvende. Foderet er beriget med kylling og laks og indeholder naturlige ingredienser af høj kvalitet, som giver hunden den næring den har brug for. Foderet er beriget med vitaminer og mineraler, der hjælper med at styrke immunforsvaret og holde hunden sund og glad. Foderet er også fri for kunstige smagsstoffer og farvestoffer og er derfor et godt valg til at give hundens kost et sundt løft. De små pouches er lette at transportere og gør det muligt at forkæle din hund med et velsmagende og næringsrigt måltid, uanset hvor du er.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Wellness CORE Tender Cuts med kylling og laks, Vådfoder Pouch 85gr vådfoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Wellness CORE Tender Cuts med kylling og laks, Vådfoder Pouch 85gr vådfoderEldorado – Wellness CORE Tender Cuts med kylling og laks, Vådfoder Pouch 85gr vådfoder
10.00 kr.

Tilføj til kurv