Tilbud!

Eldorado – Wellness CORE Tender Cuts med kylling og kalkun, Vådfoder Pouch 85gr vådfoder

10.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Wellness CORE Tender Cuts er et velsmagende og ernæringsmæssigt komplet vådfoder til hunde. Det er en delikat blanding af kylling og kalkun, som er kogt sammen med nøje udvalgte ingredienser, såsom antioxidanter, vitaminer og mineraler. Det lækre foder er pakket i et 85 gram vådfoderpouch og er specielt udviklet til at imødekomme alle dine hunds ernæringsmæssige behov. Det er særligt velegnet til mere kræsne hunde og er letfordøjeligt.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201557111809 Kategori:

Eldorado Wellness Core Tender Cuts med kylling og kalkun er et lækkert og velsmagende vådfoder til hunde. Det er lavet af kun de bedste ingredienser og er beriget med naturlige olier og vitaminer for at give din hund en sund og balanceret kost. Vådfoder på danish har en mere saftig konsistens og smag end andre typer vådfoder. Det indeholder også kylling og kalkun som er rige på proteiner og bidrager til god muskelmasse. Det er fri for tilsatte kunstige farve- og smagsstoffer, så du kan være sikker på, at din hund får et nærende måltid uden skadelige ingredienser. Denne vådfoder på danish er egnet til alle hunde og kommer i en praktisk portion på 85g.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Wellness CORE Tender Cuts med kylling og kalkun, Vådfoder Pouch 85gr vådfoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Wellness CORE Tender Cuts med kylling og kalkun, Vådfoder Pouch 85gr vådfoderEldorado – Wellness CORE Tender Cuts med kylling og kalkun, Vådfoder Pouch 85gr vådfoder
10.00 kr.

Tilføj til kurv