Tilbud!

Eldorado – Wellness CORE Tender Cuts med Kalkun og And, Vådfoder Pouch 85gr vådfoder

10.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Wellness CORE Tender Cuts med Kalkun og And er et lækkert vådfoder pouch til hunde. Foderet er lavet af kalkun og and, som er rige på naturlige proteiner og andre næringsstoffer, der er gavnlige for din hunds sundhed. Foderet er tilsat en række vitaminer og mineraler, som støtter din hunds immunforsvar og styrker dens helbred. Foderet er god smag og er nemt at give til din hund. Foderet er pakket i en 85 gr. vådfoder pouch, så det er let at håndtere og transportere.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201091301680 Kategori:

Eldorado Wellness CORE Tender Cuts er en lækker måltidsløsning til din hund. Dette vådfoder er fremstillet af friske ingredienser, der er kombineret med kalkun og and for at sikre, at din hund nyder en velsmagende og ernæringsrig måltid, der er let at fordøje. Det indeholder høje niveauer af vitaminer og mineraler samt essentielle fedtsyrer, der hjælper med at holde din hunds hud og pels sund og glansfuld. Dette vådfoder er også fyldt med antioxidanter, der støtter immunsystemet og fremmer en sund og aktiv livsstil. Tilgængelig i en 85 gr. dansk pouch, der er let at transportere og servere. Giv din hund den sunde og velsmagende måltid, som den fortjener, med Eldorado Wellness CORE Tender Cuts.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Wellness CORE Tender Cuts med Kalkun og And, Vådfoder Pouch 85gr vådfoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Wellness CORE Tender Cuts med Kalkun og And, Vådfoder Pouch 85gr vådfoderEldorado – Wellness CORE Tender Cuts med Kalkun og And, Vådfoder Pouch 85gr vådfoder
10.00 kr.

Tilføj til kurv