Tilbud!

Eldorado – Trixie Snackbold aktivitetslegetøj, plastic ø 7 cm ass farver

23.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Trixie Snackbold aktivitetslegetøj er et sjovt og udfordrende legetøj til hunde. Den er lavet af slidstærk plast og måler 7 cm i diameter. Den kommer i et udvalg af farver og motiverer din hund til at løse den mentale opgave, der er forbundet med at få adgang til sine snacks. Dette legetøj er en god måde at holde din hund underholdt og stimuleret på, samtidig med at det fremmer godbidstræning.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201012850145 Kategori:

Eldorado – Trixie Snackbold er et aktivitetslegetøj til hunde, som holder dem underholdt og sjovt. Det er lavet af plastik og har en diameter på 7 cm, og det kommer i mange forskellige farver. Denne snackbold til hunde er designet til at stimulere deres sanser, og det indeholder små, tyggevenlige snacks, som hunden kan få adgang til gennem hullerne. Snackbolden er ideel til at øve hundens naturlige instinkter og øge deres motoriske færdigheder, samtidig med at den holder dem underholdt. Den har også en overraskelseseffekt, da det er vanskeligt for hunden at forudsige, hvilken snack der er indeholdt i bolden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Trixie Snackbold aktivitetslegetøj, plastic ø 7 cm ass farver”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Trixie Snackbold aktivitetslegetøj, plastic ø 7 cm ass farverEldorado – Trixie Snackbold aktivitetslegetøj, plastic ø 7 cm ass farver
23.00 kr.

Tilføj til kurv