Tilbud!

Eldorado – Trixie Snackbold aktivitetslegetøj, plastic ø 6 cm

23.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado – Trixie Snackbold aktivitetslegetøj er en sjov og interaktiv måde at underholde din hund på. Denne bold er lavet af plast og har en ø 6 cm, som gør det muligt for hunden at spille med den. Det er designet til at stimulere hundens sanser og aktivere dens mentale aktivitet. Den har også en indbygget snack-funktion, som belønner din hund for at lege med den. Denne snackbold giver din hund mulighed for at få en god træning og underholdning, samtidig med at den lærer nye kommandoer og tricks.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201905706667 Kategori:

Eldorado – Trixie Snackbold aktivitetslegetøj er den perfekte snackbold til din hund. Denne dejlige snackbold er lavet af slidstærk plastik og har en diameter på 6 cm, som gør den let at håndtere og spille med. Det er en sjov måde at udfordre din hunds intelligens, da de skal bruge deres næse til at finde snacksene der er gemt inde i bolden. Bolden er designet til at være let at åbne og lukke, så det er nemt for dig at fylde den med snacks. Det er den perfekte måde at fordrive tiden og tilskynde din hund til at spille aktivt og have det sjovt, samtidig med at de får noget godt at spise.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Trixie Snackbold aktivitetslegetøj, plastic ø 6 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Trixie Snackbold aktivitetslegetøj, plastic ø 6 cmEldorado – Trixie Snackbold aktivitetslegetøj, plastic ø 6 cm
23.00 kr.

Tilføj til kurv