,

Eldorado – Trixie Rejsesæt foder/vandskåle 2 l, 2 skåle med 0,75 l

75.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Trixie rejsesæt er det perfekte sæt til hundeejere, der gerne vil have et smart og praktisk alternativ til foder og vand til deres hund under lange ture. Dette rejsesæt har to store skåle, der hver har en kapacitet på 2 liter, så du har nok plads til både foder og vand. To mindre skåle med en kapacitet på 0,75 liter gør det nemt at transportere madvarer. Alle skålene er fremstillet af høj kvalitet rustfrit stål, så de kan modstå regn og andre vejrforhold. Dette sæt er let at rengøre og kompakt nok til at blive pakket og transporteret let. Det er det perfekte sæt til hunde, der skal på lange ture.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200750084188 Kategorier: ,

Eldorado – Trixie Rejsesæt Foder/Vandskåle 2 l er det perfekte sæt til hunde, der er på farten. Det kompakte sæt består af to skåle med hver 0,75 l foder eller vand, så din hund kan få den nødvendige ernæring, selv når I er på farten. Skålene er lavet af stødabsorberende plast, som er meget holdbart og letvægts. Det er også nemt at rengøre, og skålene har en praktisk håndtag, så du nemt kan transportere dem. Sættet er den perfekte løsning for dig og din hund, hvis I ofte er på farten.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Trixie Rejsesæt foder/vandskåle 2 l, 2 skåle med 0,75 l”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Trixie Rejsesæt foder/vandskåle 2 l, 2 skåle med 0,75 lEldorado – Trixie Rejsesæt foder/vandskåle 2 l, 2 skåle med 0,75 l
75.00 kr.

Tilføj til kurv