Eldorado – Trixie Pure nature høballe m/rødbede & pastinak 200g

69.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Trixie Pure Nature høballe m/rødbede & pastinak 200g er et sundt og nærende hundemad, der er fremstillet af 100% naturlige ingredienser. Det indeholder rødbede og pastinak, som er rige på vitaminer og mineraler og hjælper med at støtte hundens immunforsvar og velvære. Høballe er let fordøjelig og den høje kvalitet af ingredienser giver hunden et sundt og velsmagende måltid.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201443730022 Kategori:

Eldorado – Trixie Pure Nature Høballe m/rødbede & pastinak 200g er et godt og sundt foder til din hund. Det er lavet af naturlige og økologiske ingredienser, såsom økologisk rødbede og pastinak, for at sikre en optimal næringsværdi. Formlen er udviklet specielt til hunde og giver dem det nødvendige indhold af kulhydrater, proteiner og sunde fedtstoffer. Høballen er også beriget med et højt indhold af vitaminer og mineraler, der er nødvendige for at holde din hund sund og glad. Produktet er lavet i Danmark og er derfor sikret i forhold til kvalitet og sikkerhed. Trixie Pure Nature Høballe er et godt valg til din hunds daglige fodringsbehov.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Trixie Pure nature høballe m/rødbede & pastinak 200g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Trixie Pure nature høballe m/rødbede & pastinak 200gEldorado – Trixie Pure nature høballe m/rødbede & pastinak 200g
69.00 kr.

Tilføj til kurv