Eldorado – Trixie Premio – Sushi Twisters godbid til hund, 60 gr

25.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Trixie Premio Sushi Twisters er en lækker godbid til hunde. Den er lavet af 100 % økologisk kylling og er smagfuld og velsmagende. Den er letfordøjelig og indeholder et højt indhold af proteiner. Den er beriget med vitaminer og mineraler for at sikre den optimale næring til din hund. Godbidderne er i 60 gr portioner, der er lette at dele op, og er perfekt til at belønne din hund eller til træning.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201841200033 Kategori:

Eldorado Trixie Premio Sushi Twisters godbid til hund er en skøn og lækker snack til din hund. Den er fremstillet af sunde og friske råvarer og er beriget med vitaminer og mineraler, som er gode for hundens velbefindende. De små ruller er fyldt med smagfuld fisk, laks og ris og har en lækker, knasende skorpe, som vil være en godbid for enhver hund. De har en helt unik struktur og en dejlig smag, som din hund ikke vil kunne modstå. Disse godbidder er uden tilsat sukker og andre kunstige ingredienser og er derfor det perfekte valg til din hund. De kommer i en forseglet 60gr. pose, så du kan være sikker på, at de altid er friske og lækre. Prøv disse lækre godbidder og gør din hund glad!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Trixie Premio – Sushi Twisters godbid til hund, 60 gr”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Trixie Premio - Sushi Twisters godbid til hund, 60 grEldorado – Trixie Premio – Sushi Twisters godbid til hund, 60 gr
25.00 kr.

Tilføj til kurv