Eldorado – Trixie Premio Salmon cigars godbid til Hund, 70 gr

39.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado – Trixie Premio Salmon Cigars godbid til Hund er en sund og velsmagende snack til hunde. Den er lavet af frisk laks og er fyldt med vigtige næringsstoffer og vitaminer som hunden har brug for. Den er lækker og mættende og nem at medbringe på ture. Godbidderne er pakket i praktiske 70 gr pakker der er lavet i Danmark.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201911206324 Kategori:

Eldorado Trixie Premio Salmon Cigars er en lækker godbid til hunde, der er designet til at give din hund den ultimative luksuriøse oplevelse. Disse lækre godbidder er lavet af lækre laks- og makrel-cigarer og er beriget med omega-3 fedtsyrer. Fyldt med smagfulde og sunde ingredienser, såsom ærtefibre, krill og tang, er disse godbidder et godt supplement til din hunds kost. Det er nemt at administrere og har et godt, crunchy tekstur. Disse lækre godbidder er velegnede til alle hundes aldre og størrelser og indeholder 70 gr. pr. emballage. De er et førsteklasses produkt, der er designet til at give din hund den ultimative måltidsopplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Trixie Premio Salmon cigars godbid til Hund, 70 gr”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Trixie Premio Salmon cigars godbid til Hund, 70 grEldorado – Trixie Premio Salmon cigars godbid til Hund, 70 gr
39.00 kr.

Tilføj til kurv