Eldorado – Trixie Premio Rolls Kylling og Sej til Hund, 75 gr Hundegodbidder

25.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Trixie Premio Rolls Kylling og Sej til Hund er lækre godbidder til hunde. Disse godbidder er lavet med kylling og sej som hovedingredienser og har en let og crunchy struktur. De kommer i en praktisk 75 gr. pakke, som er nem at åbne og lukke. De indeholder også vigtige næringsstoffer, som er gode for din hunds helbred og velvære. De er også fremstillet uden tilsætningsstoffer og kunstige sødestoffer, så du kan være sikker på, at din hund får godbidder af høj kvalitet.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201282154359 Kategori:

Eldorado Trixie Premio Rolls kylling og sej til hund er en lækker og sund godbid til din hund. Disse godbidder er lavet af høj kvalitet kyllingekød og sej og er fyldt med smag og næringsstoffer. De er lette at knække og er perfekte til træning og belønning. Med en individuel pakke på 75 gram er det let at tage med på farten, så din hund kan nyde disse godbidder, uanset hvor du er. De er lavet uden kunstige smagsstoffer og farvestoffer, så du kan føle dig godt tilpas med at give dem til din hund. Prøv de lækre og sunde Eldorado Trixie Premio Rolls kylling og sej godbidder i dag til din hunds gode helbred og velvære.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Trixie Premio Rolls Kylling og Sej til Hund, 75 gr Hundegodbidder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Trixie Premio Rolls Kylling og Sej til Hund, 75 gr HundegodbidderEldorado – Trixie Premio Rolls Kylling og Sej til Hund, 75 gr Hundegodbidder
25.00 kr.

Tilføj til kurv