Eldorado – Trixie premio kubik, kylling med ost 50g kattegodbidder

19.95 kr.

& gratis fragt

Eldorado – Trixie premio kubik, kylling med ost 50g kattegodbidder er dejlige og velsmagende kattegodbidder fremstillet af fuldkornsmel, kylling, ost og tilsat urter, der gør dem særligt velsmagende. De er letfordøjelige og har et højt indhold af proteiner, der holder hundene mætte og energiske. Godbidderne er lavet af naturlige ingredienser, der er lette at fordøje og er fri for kunstige farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler. Dette produkt er kun tilgængeligt i Danmark.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201321966043 Kategori:

Eldorado Trixie Premio Kubik er et lækkert, sundt og smagfuldt godbid til hunde. Disse hundegodbidder er lavet af kylling og ost og er pakket ind i et kubisk design, der er sjovt og underholdende for din hund at lege med. De har en lækker, cremet smag af kylling og ost, som vil give din hund et godt måltid energi, samtidig med at det er godt for dens tænder. Det er et naturligt produkt, der er fri for kunstige smagsstoffer, så det er sikkert og godt for din hund. Disse hundegodbidder er lavet i Danmark og har et moderat kalorieindhold, hvilket gør dem til det perfekte mellemmåltid til din hund.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Trixie premio kubik, kylling med ost 50g kattegodbidder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Trixie premio kubik, kylling med ost 50g kattegodbidderEldorado – Trixie premio kubik, kylling med ost 50g kattegodbidder
19.95 kr.

Tilføj til kurv