Eldorado – Trixie Premio Katte Snack Godbidder – Med Hjerte, Andebryst og Sejfisk – 50g – Sukkerfrie

18.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado – Trixie Premio Katte Snack Godbidder er et dejligt og sundt måltid til din hund. Med en blanding af hjerte, andebryst og sejfisk er dette produkt fyldt med næringsstoffer og er sukkerfri. Det er lavet med et kvalitetsmærke, så du kan være sikker på, at din hund får den bedste ernæring. Denne pakke indeholder 50g og er den perfekte snack til at belønne din hund med.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200366394059

Eldorado – Trixie Premio Katte Snack Godbidder er det perfekte valg for din kære hund. Disse lækre godbidder er fremstillet af hjerte, andebryst og sejfisk, og de er helt sukkerfrie. Disse godbidder er en god måde at belønne din hund for god opførsel, og de er samtidig et glimrende supplement til hundens daglige kost. Godbidderne er lette og smager dejligt, og takket være deres lave størrelse, er de nemme at håndtere. Dine hunde vil elske de lækre godbidder, som er fremstillet med højeste kvalitet og kærlighed. Disse godbidder kommer i en 50 gram pose, så du har nok til at belønne din hund flere gange.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Trixie Premio Katte Snack Godbidder – Med Hjerte, Andebryst og Sejfisk – 50g – Sukkerfrie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Trixie Premio Katte Snack Godbidder - Med Hjerte, Andebryst og Sejfisk - 50g - SukkerfrieEldorado – Trixie Premio Katte Snack Godbidder – Med Hjerte, Andebryst og Sejfisk – 50g – Sukkerfrie
18.00 kr.

Tilføj til kurv