Eldorado – Trixie Premio Katte Snack Godbidder Carpaccio – Med And og Fisk

10.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Trixie Premio Katte Snack Godbidder Carpaccio er en lækker og sund snack til hunde. De lækre godbidder er beriget med and og fisk og er fyldt med smag og næringsstoffer, som hjælper med at styrke hundens sundhed og vitalitet. Disse smagfulde snacks er fremstillet uden tilsætningsstoffer og kunstige ingredienser og er derfor en god valgmulighed for hunde med følsom mave. De sunde og lækre snacks er en god måde at belønne din hund på, og de fås i en praktisk lille pose, så du nemt kan have dem med på farten.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200397332778

Elsdorado Trixie Premio Katte Snack Godbidder Carpaccio er et lækkert og sundt mellemmåltid til katte. Hver snack har en god smag af and og fisk, som er godbidder som katte elsker. Godbidderne er krydret med krydderurter og er fremstillet af naturlige ingredienser, så katte kan nyde en sund og lækker snack. Denne snack er beriget med B-vitaminer, som er godt for kattens immunsystem og hud. Disse godbidder er letfordøjelige, hvilket gør dem sikre og behagelige for katte at spise. De er ideelt til træning og belønning og er en sikker måde at holde katten glad.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Trixie Premio Katte Snack Godbidder Carpaccio – Med And og Fisk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Trixie Premio Katte Snack Godbidder Carpaccio - Med And og FiskEldorado – Trixie Premio Katte Snack Godbidder Carpaccio – Med And og Fisk
10.00 kr.

Tilføj til kurv