Eldorado – Trixie Premio Hunde Snack Lever Paté – 110gr – Sukkerfri – Glutenfri

29.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Trixie Premio Hunde Snack Lever Paté er et lækkert, sukkerfrit og glutenfrit snack til hunde. Den er lavet af fint hakket lever, der er tilsat lidt frisk løg og persille. Leverpatéen er god som en belønning eller som et mellemmåltid og er en god måde at fodre din hund på. Leverpatéen er lavet uden tilsætningsstoffer, så den er sund og nærende. Den kommer i en 110 gr. pose, så det er nemt at give til din hund.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201403688472 Kategori:

Eldorado Trixie Premio Hunde Snack Lever Paté er et lækkert og sundt snackprodukt til hunde. Det er et glutenfrit og sukkerfrit produkt, som er lavet af kød fra friske dyr. Leverpatéen er rig på proteiner, som er nødvendig for et sundt hundeliv. Den er også fyldt med vitaminer og mineraler, som styrker hundens immunforsvar og hjælper med at holde den aktiv og sund. Det er et perfekt mellemmåltid til din hund, der vil give den den energi, den har brug for. Den kommer i en 110gr. bøtte og er let at servere. Giv din hund en sund snack, som den vil elske med Eldorado Trixie Premio Hunde Snack Lever Paté.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Trixie Premio Hunde Snack Lever Paté – 110gr – Sukkerfri – Glutenfri”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Trixie Premio Hunde Snack Lever Paté - 110gr - Sukkerfri - GlutenfriEldorado – Trixie Premio Hunde Snack Lever Paté – 110gr – Sukkerfri – Glutenfri
29.00 kr.

Tilføj til kurv