Eldorado – Trixie premio duckie stripes andestrimler hundegodbid

24.95 kr.

& gratis fragt

Eldorado Trixie Premio Duckie Stripes Andestrimler er en lækker og nærende hundegodbid. De er lavet af fint hakket andekød og strimler af frugt og grøntsager, som er pakket ind i et sprødt, ydre skal. De er gode som en del af en sund, afbalanceret kost og er en god måde at belønne din hund, når de har været søde. De er fremstillet i Danmark og har et lækkert, intenst smagsindtryk.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200046333410 Kategori:

Eldorado Trixie Premio Duckie Stripes Andestrimler Hundegodbid er en lækker og sund snack til din hund. Disse godbidder er lavet af de fineste danske ænder og er beriget med æteriske olier og vitaminer, der støtter din hunds sundhed og velvære. Godbidderne har en lækker, smagfuld smag, som din hund vil elske. De er specielt udformet til at hjælpe din hund med at holde sine tænder rene. Disse snacks er naturlige, afbalancerede og nærende, så du kan føle dig godt tilpas med at give din hund disse lækre godbidder. Disse godbidder er perfekte til at belønne god opførsel eller blot til at forkæle din firbenede ven.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Trixie premio duckie stripes andestrimler hundegodbid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Trixie premio duckie stripes andestrimler hundegodbidEldorado – Trixie premio duckie stripes andestrimler hundegodbid
24.95 kr.

Tilføj til kurv