Eldorado – Trixie premio chicken rolls med kylling og laks 50g kattegodbid

19.95 kr.

& gratis fragt

Eldorado Trixie Premio Chicken Rolls er en lækker lille snack til hunde. De er fyldt med smagfulde kylling og laks og kommer i en 50g pakke med danske godbidder. Disse dejlige snacks er en perfekt måde at belønne din hund på, og de er helt fri for tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201903959521 Kategori:

Eldorado Trixie Premio Chicken Rolls med Kylling og Laks 50g kattegodbid er en lækker snack til din kat. Med en blanding af kylling og laks giver disse små kyllingeruller din kat en fantastisk smag og en dejlig tekstur. Den lille portion gør det enkelt og nemt at dele snacks ud til din kat. Denne godbid er lavet af naturlige ingredienser, der er specielt udvalgt til at give din kat alle de næringsstoffer den har brug for. Det er fri for kunstige smagsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler. Disse chicken rolls er letfordøjelige og lækre, så din kat vil elske dem!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Trixie premio chicken rolls med kylling og laks 50g kattegodbid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Trixie premio chicken rolls med kylling og laks 50g kattegodbidEldorado – Trixie premio chicken rolls med kylling og laks 50g kattegodbid
19.95 kr.

Tilføj til kurv