Eldorado – Trixie premio chicken filet bites 50g kattegodbid

19.95 kr.

& gratis fragt

Eldorado – Trixie Premio Chicken Filet Bites er små, lækre godbidder til hunde, der er fremstillet af kyllingefilet. De er lavet af 100% naturlig kylling, der er kendt for at være godt for hundens helbred og fordøjelse. Med en blanding af smagfulde ingredienser, der er sikker for hundens helbred, er disse godbidder et godt supplement til hundens daglige kost. De er lavet i Danmark og er velegnet til alle hunde, der ønsker en sund, velsmagende godbid.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201081109244 Kategori:

Eldorado Trixie Premio Chicken Filet Bites 50g er en godbid til katte, der indeholder kyllingefilet. Disse velsmagende, crunchy kyllingefiletbiter er lavet af kyllingekød, der er nøje udvalgt og med en skånsom produktion, der sikrer et højt næringsindhold. De er en perfekt godbid til katte, der elsker smagen af kylling, og de er også et sundere alternativ, da de er fri for kunstige sødestoffer, konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. Disse kyllingefiletbiter er meget lette og knasende at tygge, og de er ideelle til katte, der foretrækker en crunchy godbid. De er udstyret med et praktisk spænde, der gør det nemt at åbne og lukke posen, så de ikke mister deres friskhed. De indeholder også omega-6 og omega-3 fedtsyrer, som er afgørende for kattens generelle sundhed. Disse yummy kyllingefiletbiter er sikre at give til katte, da de er fulde af smag og næringsstoffer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Trixie premio chicken filet bites 50g kattegodbid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Trixie premio chicken filet bites 50g kattegodbidEldorado – Trixie premio chicken filet bites 50g kattegodbid
19.95 kr.

Tilføj til kurv