Eldorado – Trixie premio catnip chicken bites 50g kattegodbid

19.95 kr.

& gratis fragt

Eldorado Trixie Premio Catnip Chicken Bites er et helt nyt kattegodbid, som kombinerer den klassiske kattemad med naturlig kattekrydderi. Indeholder 50g af højkvalitets, savory kyllingebit med et naturligt twist af kattekrydderi. Det er lavet af ingredienser af høj kvalitet og er helt fri for kunstige smagsstoffer og konserveringsmidler. Det er en godbid, som din kat vil elske og er et sikkert valg for enhver katteejer.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201779433297 Kategori:

Eldorado – Trixie Premio Catnip Chicken Bites er det perfekte tilbehør til din kat. Disse kyllingebidder er lavet af kvalitets katteurt og er fyldt med næringsrige ingredienser for at give din kat et sundt og lækkert måltid. Når de er færdige, er de dekoreret med små stykker katteurt, der er fulde af den søde smag og aroma, som katte elsker. De er også gode til at hjælpe med at opretholde din kats sundhed, da de er lavet af økologisk kyllingekød og katteurt og er frie for tilsætningsstoffer og kunstige ingredienser. Disse 50g kattegodbidder er ideelle til både store og små katte og er perfekte som en godbid eller belønning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Trixie premio catnip chicken bites 50g kattegodbid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Trixie premio catnip chicken bites 50g kattegodbidEldorado – Trixie premio catnip chicken bites 50g kattegodbid
19.95 kr.

Tilføj til kurv