Tilbud!
,

Eldorado – Trixie Pindsvin med catnip og frynser 8cm Kattelegetøj

28.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Trixie Pindsvin med catnip og frynser er det perfekte kattelegetøj til din kat. Det er lavet af kvalitetsmaterialer og er 8 cm i diameter. Den har catnip og forskellige frynser, der stimulerer kattene og giver dem masser af sjov og underholdning. Det er et must-have for enhver katteelsker og giver sjove timer med din kat.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200074763330 Kategorier: ,

Eldorado – Trixie Pindsvin med catnip og frynser er et sjovt kattelegetøj til hunde. Det er lavet af lækkert og blødt materiale og er dekoreret med frynser og catnip. Dette kattelegetøj er 8cm lang, så det er perfekt til mindre hunde og store katte. Dette legetøj har et interessant design, som vil fange opmærksomheden hos din hund og give dem timer med sjov. Det er lavet af slidstærke materialer, så det vil ikke let gå i stykker. Det er også nemt at rengøre og vedligeholde. Dette legetøj vil give din hund mange timer med sjov og underholdning, samtidig med at det beriger deres mentale og fysiske udvikling.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Trixie Pindsvin med catnip og frynser 8cm Kattelegetøj”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Trixie Pindsvin med catnip og frynser 8cm KattelegetøjEldorado – Trixie Pindsvin med catnip og frynser 8cm Kattelegetøj
28.00 kr.

Tilføj til kurv