Eldorado – Trixie Katte Snack Godbidder Premio Tun Ruller Uden Sukker

20.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Trixie Katte Snack Godbidder Premio Tun Ruller Uden Sukker er lækre og velsmagende godbidder til katte. Disse ruller er lavet med fisk, som er en god kilde til protein og næringsstoffer. De indeholder ingen tilsat sukker og er derfor en sund snack til katte. De er letfordøjelige og har en lækker smag, som vil få katten til at ville have mere. En god snack til at belønne katten og holde den sund og glad.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201053665231

Eldorado Trixie Katte Snack Godbidder Premio Tun Ruller Uden Sukker er lækre og velsmagende snacks til katte. De er fremstillet af frisk tun og er helt uden sukker, så de er perfekte som en sund snack til katte. Alle ingredienserne er nøje udvalgt med henblik på at skabe et produkt med en høj kvalitet og fremragende smag. De har en dejlig, crunchy konsistens og yderligere en sød, fiskeagtig aroma, som din kat vil elske. De er perfekte til at belønne og motivere katte og er også et godt alternativ til katte, der har allergi over for andre godbidder. De er en god måde at styrke båndet mellem katte og ejere, og de er let tilgængelige og nemme at administrere. Med Eldorado Trixie Katte Snack Godbidder Premio Tun Ruller Uden Sukker kan du give din kat en sund og lækker snack!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Trixie Katte Snack Godbidder Premio Tun Ruller Uden Sukker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Trixie Katte Snack Godbidder Premio Tun Ruller Uden SukkerEldorado – Trixie Katte Snack Godbidder Premio Tun Ruller Uden Sukker
20.00 kr.

Tilføj til kurv