, ,

Eldorado – Trixie hygiejneunderlag til hvalpetoilet 60×90 cm 7-pak

60.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado – Trixie Hygiejneunderlag er den perfekte løsning til hvalpe, der har brug for et sted at gøre deres fornødenheder. Disse 7-pak underlag til hvalpetoilet er 60 x 90 cm store og fremstillet af et slidstærkt materiale, der er nemt at rengøre. Det er let at sikre, at det pågældende område er rent og hygiejnisk, og det giver også let adgang til området, når det er tid til rengøring. Dette produkt er lavet i Danmark og er det perfekte valg til hvalpe, der skal lære at bruge et toilet.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201033265486 Kategorier: , ,

Eldorado Trixie Hygiejneunderlag er den perfekte løsning til hvalpens toilettræning. Underlagene er 60 x 90 cm store og leveres i en pakke med 7 styk. De er lavet af et 100 % miljøvenligt materiale, der er skånsomt mod huden, og det er let at rengøre. De har en indbygget sugefunktion, der sikrer, at uheld ikke spredes, og det lette materiale gør det nemt at flytte rundt på underlagene. Det er en økonomisk løsning, der passer perfekt til hvalpens toilettræning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Trixie hygiejneunderlag til hvalpetoilet 60×90 cm 7-pak”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Trixie hygiejneunderlag til hvalpetoilet 60x90 cm 7-pakEldorado – Trixie hygiejneunderlag til hvalpetoilet 60×90 cm 7-pak
60.00 kr.

Tilføj til kurv