Eldorado – Trixie Denta Fun Tyggeben Spiral – Med Kylling, 35gr

15.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Trixie Denta Fun Tyggeben Spiral med Kylling er et sjovt og næringsrigt legetøj til hunde. Det er lavet af et spiseligt materiale, som gør det sikkert for alle hunde at tygge på og smage på. Det er udstyret med en spiralformet struktur, der stimulerer tandbørsten og fjerner plakke og bakterier fra hundens tænder. Formuleringen med kylling sikrer, at hunden får en lækker smagsoplevelse og giver den tilstrækkelige mængde næringsstoffer. Den vejer 35 gram og er derfor let at opbevare.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201748243866 Kategori:

Eldorado Trixie Denta Fun Tyggeben Spiral med Kylling er et lækkert godbid til din hund, der er både spændende og sundt. Det er lavet af 100% naturlige ingredienser, og den er fyldt med kyllingesmak, som din hund vil elske. Denne tyggeben har en spiralform, som giver ekstra stimulation, og den bidrager til at holde dit kæledyrs tænder rene og sunde, mens det tygger. Det har også et specielt tekstureret design, som er perfekt til at massere dit kæledyrs gane og tandkød. Det er et lille produkt, der vejer kun 35g, så det er let at bære med på farten. Det er et sikkert og sundt alternativ til din hund, og det er en god måde at give din hund noget hyggeligt og lækkert, mens du passer på dets tænder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Trixie Denta Fun Tyggeben Spiral – Med Kylling, 35gr”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Trixie Denta Fun Tyggeben Spiral - Med Kylling, 35grEldorado – Trixie Denta Fun Tyggeben Spiral – Med Kylling, 35gr
15.00 kr.

Tilføj til kurv