Eldorado – Trixie Denta Fun Hundesnack Kyllinge – Med Sesam, 46gr

15.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Trixie Denta Fun Hundesnack Kyllinge med Sesam er en sund, lækker snack til din hund. Den er lavet af kylling og sesam, som er rig på proteiner og mineraler. Snacken er krydret med naturlige smagsstoffer og har et højt fiberindhold, som støtter din hunds fordøjelse. De små, runde snacks er lette at tygge og er en god måde at holde dine hunds tænder rene og sunde. Den kommer i en bøtte på 46gr med 27 snack.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201164689657 Kategori:

Eldorado – Trixie Denta Fun Hundesnack Kyllinge – Med Sesam er en godbid til hunde, der er lavet af kylling og sesam. Disse godbidder er specielt designet til at rense og pleje hundens tænder og tandkød. De er også specielt udformet, så de får hunden til at tygge længere. Disse godbidder er lavet af naturlige ingredienser som kylling og sesam, hvilket betyder, at de er helt uden skadelige kemikalier. De er super sunde og lækre for hunden, og de indeholder også vitamin B1, som er godt for hundens immunforsvar. Disse godbidder fås i en pakke på 46 gram, som er perfekt til at give din hund et sundt mellemmåltid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Trixie Denta Fun Hundesnack Kyllinge – Med Sesam, 46gr”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Trixie Denta Fun Hundesnack Kyllinge - Med Sesam, 46grEldorado – Trixie Denta Fun Hundesnack Kyllinge – Med Sesam, 46gr
15.00 kr.

Tilføj til kurv