Tilbud!

Eldorado – Trixie denta fun bold hundelegetøj masserer tandkød

40.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Trixie Denta Fun Bold er et sjovt hundelegetøj, der masserer hundens tandkød, mens den leger. Det er lavet af hård plast, der er slidstærkt, så det er en god legekammerat til hunde, der kan tåle at tygge. Bolden har et sjovt mønster og farver, der vil få din hund til at føle sig underholdt. Den er også designet til at gøre det lettere for hunden at børste tænderne. Det er et sjovt og effektivt værktøj til hundens mundhygiejne.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200127259165 Kategori:

Eldorado Trixie Denta Fun Bold Hundelegetøj er det perfekte legetøj til din hunds tandpleje. Det har en unik form, der masserer tandkød og er lavet af et fleksibelt gummi. Den er perfekt til at støtte sunde tænder og tandkød. Bolden har en tekstureret overflade, der giver ekstra stimulation og giver mulighed for at lege med bolden. Den er også sikker og holdbar, så den kan modstå selv de mest aktive hunde. Det er et godt valg for at opmuntre til orale sundhedsrutiner, da den fjerner plak og bakterier fra tænderne og tandkød. Det er det perfekte legetøj til at holde din hunds ømme tænder og tandkød sunde og stærke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Trixie denta fun bold hundelegetøj masserer tandkød”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Trixie denta fun bold hundelegetøj masserer tandkødEldorado – Trixie denta fun bold hundelegetøj masserer tandkød
40.00 kr.

Tilføj til kurv