Eldorado – Lily’s Kitchen Killingefoder Curious Kitten – Med Kylling & Fisk – 800g – Kornfri

159.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado – Lily’s Kitchen Killingefoder Curious Kitten er et kornfrit kattefoder, der er lavet af frisk kylling og fisk. Det er rig på naturlige næringsstoffer og indeholder flere vitaminer og mineraler for at støtte et længerevarende og sundt katteliv. Killingefoderet er lavet med bæredygtige ingredienser og er fri for kunstige smagsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler. Det er letfordøjeligt og er ideelt til små katte og killingekatte. Pakken indeholder 800g.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201629027492 Kategori:

Eldorado – Lily’s Kitchen Killingefoder Curious Kitten – Med Kylling & Fisk – 800g – Kornfri er et lækkert foder til din kat. Det er lavet med kun de bedste, økologiske ingredienser, såsom kylling og fisk, og er helt kornfrit. Foderet er rigt på sunde fedtstoffer og proteiner, så din kat får den optimale næring. Alle ingredienser er nøje udvalgt for at sikre, at din kat får det bedst mulige. Foderet er også fuld af vitaminer og mineraler, som er vigtige for dit kæledyrs helbred og velvære. Det er også utroligt velsmagende, så din kat vil elske det! Dette er det perfekte foder til at give din kat det bedste, så du kan være sikker på at din kat får alt det den har brug for.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Lily’s Kitchen Killingefoder Curious Kitten – Med Kylling & Fisk – 800g – Kornfri”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Lily's Kitchen Killingefoder Curious Kitten - Med Kylling & Fisk - 800g - KornfriEldorado – Lily’s Kitchen Killingefoder Curious Kitten – Med Kylling & Fisk – 800g – Kornfri
159.00 kr.

Tilføj til kurv