, ,

Eldorado – Eukanuba puppy small hundefoder kylling & ris 3kg

149.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Eukanuba Puppy Small Hundefoder Kylling & Ris er en lækker og næringsrig fodermix til små hunde. Det er skabt specielt til hvalpe fra 0-12 måneder og er beriget med naturlige ingredienser såsom kylling og ris. Det indeholder også Eukanuba’s eksklusive DentaDefense teknologi, som hjælper med at styrke tænder og tandkød, samt Omega 6 og Omega 3 fedtsyrer, der hjælper med at holde huden og pelsen sund og glansfuld. Dette produkt er pakket i en praktisk 3kg pose, så du kan have det lige ved hånden.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201505680422 Kategorier: , ,

Eldorado Eukanuba Puppy Small Hundefoder Kylling & Ris 3kg er et komplet ernæringsmæssigt foder til små hvalpe og hunde af små racer fra 8 uger og op til 12 måneder. Det er lavet af højkvalitets ingredienser, der omfatter frisk kylling som det første ingrediens og ris som det andet ingrediens. Det er spækket med vitaminer, mineraler og næringsstoffer, der hjælper med at styrke hundens immunforsvar og give den en sund start på livet. Foderet indeholder også bakteriostatisk kostfiber til et sundt fordøjelsessystem og omega-3 fedtsyrer for en sund hud og glansfuld pels. Det er et diætfoder uden farvestoffer eller konserveringsmidler, og det er letfordøjeligt for hundens mave. Eldorado Eukanuba Puppy Small Hundefoder Kylling & Ris 3kg er det perfekte foder til små hvalpe og små hunde racer og vil hjælpe dem med at få en god start på livet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Eukanuba puppy small hundefoder kylling & ris 3kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Eukanuba puppy small hundefoder kylling & ris 3kgEldorado – Eukanuba puppy small hundefoder kylling & ris 3kg
149.00 kr.

Tilføj til kurv