, ,

Eldorado – Eukanuba puppy L/XL hundefoder kylling & ris 12kg

359.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Eukanuba Puppy L/XL hundefoder kylling & ris 12kg er et højkvalitetsfoder, der er specielt sammensat til at give hvalpe en optimalt balanceret ernæring. Formlen indeholder DHA, som er nødvendig for et sundt hjerneskifte og sundt syn, samt kylling og ris for at sikre et højt næringsstofindhold. Foderet er beriget med vitaminer og mineraler samt naturlige ingredienser, såsom frugt og grønt, der støtter en sund fordøjelse. Formlen er fri for kunstige farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler. 12kg pakken gør det nemt at holde din hvalp mæt og tilfreds.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201979334999 Kategorier: , ,

Eldorado – Eukanuba Puppy L/XL hundefoder kylling & ris 12kg er det perfekte foder til din hvalp. Det er lavet med høj kvalitet kylling og ris, som hjælper din hvalp med at få en sund og velafbalanceret kost. Dette foder indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, som din hvalp har brug for, såsom vitaminer, mineraler, omega-3 fedtsyrer og protein. Det hjælper også med at styrke det immunforsvar, forbedre tarmfunktionen, øge muskelmassen og reducere allergi. Det er også formuleret for at støtte hvalpens hud og pels. Samtidig er det let fordøjeligt og skånsomt for hvalpenes mave. Så hvis du leder efter et hundefoder af høj kvalitet og med alle de nødvendige næringsstoffer til din hvalp, så er Eldorado – Eukanuba Puppy L/XL hundefoder kylling & ris 12kg det rigtige valg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Eukanuba puppy L/XL hundefoder kylling & ris 12kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Eukanuba puppy L/XL hundefoder kylling & ris 12kgEldorado – Eukanuba puppy L/XL hundefoder kylling & ris 12kg
359.00 kr.

Tilføj til kurv