Tilbud!

Eldorado – Eukanuba Adult Daily Care Sensitive Skin, Hundefoder 12kg

399.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado – Eukanuba Adult Daily Care Sensitive Skin, Hundefoder er et premiumfoder beregnet til voksne hunde. Det har et højt indhold af kylling som erstatter stivelse og bidrager til en glatere fordøjelsesproces. Det er beriget med DHA, som er godt for hjernen og synssansen, samt omega-6 og -3 fedtsyrer, som hjælper med at holde hundens hud og pels sund og glat. Det indeholder også prebiotika, som støtter immunforsvaret. Foderet er desuden beriget med vitaminer og mineraler, som støtter hundens generelle sundhed. Dette 12kg foder er beregnet til voksne hunde med følsom hud.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200280660682 Kategori:

Eldorado Eukanuba Adult Daily Care Sensitive Skin er det perfekte foder til dig, der har en hund med sensitiv hud. Den indeholder kun de bedste ingredienser, herunder fiskeolie og kulhydratkilder, som er tilpasset til at sikre, at din hund har en sund kost. Foderet er specielt designet til at hjælpe med at reducere hudirritationer, så din hund kan have et sundt og glædeligt liv. Foderstoffet er også rigt på omega-3 og -6 fedtsyrer, som styrker hud og pels, samt nyttige vitaminer og mineraler, som støtter et sundt immunsystem og øger energieniveauet. Foderet er også beriget med havfibre, som hjælper med at støtte en sund tarmfunktion. Eldorado Eukanuba Adult Daily Care Sensitive Skin er et fuldt balanceret foder til hunde, der er nemt at komme igennem og kommer i et 12 kgs forseglet beholder, som holder foderet friskt og næringsrigt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Eukanuba Adult Daily Care Sensitive Skin, Hundefoder 12kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Eukanuba Adult Daily Care Sensitive Skin, Hundefoder 12kgEldorado – Eukanuba Adult Daily Care Sensitive Skin, Hundefoder 12kg
399.00 kr.

Tilføj til kurv