Tilbud!

Eldorado – Eukanuba Adult Daily Care Sensitive Digestion, Hundefoder 12kg

399.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado – Eukanuba Adult Daily Care Sensitive Digestion hundefoder er et komplet og afbalanceret foder, der er specielt udviklet til voksne hunde med følsomme maver. Det indeholder kun kvalitetsingredienser og støtter hundens immunforsvar, muskelstyrke og energi. Foderet er beriget med blandt andet L-Carnitin, Omega 6 og Omega 3, der hjælper med at forbedre hundens hud og pels. Denne 12 kg portion er perfekt til større hunde og sørger for, at de får den næring, de har brug for.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200397886145 Kategori:

Eldorado Eukanuba Adult Daily Care Sensitive Digestion Hundefoder giver din hund det bedst mulige daglige pleje. Denne formel er specielt designet til hunde med sensitiv fordøjelse, så den kan håndtere fødevarer, der normalt kan forårsage maveproblemer. Dette foder er rig på høj kvalitet, førsteklasses proteiner, der hjælper med at styrke muskler og immunforsvar, og indeholder også essentielle fedtsyrer, der hjælper med at bevare en sund hud og et glansfuldt pels. Det indeholder også prebiotika, der hjælper med at forbedre fordøjelsen og støtte den sunde tarmflora. Dette foder er glutenfrit og indeholder ingen kunstige farver, smagsstoffer eller konserveringsmidler, så du kan føle dig tryg ved at give det til din hund. Det kommer i en 12 kg pose og er en god måde at sikre, at din hund får næringsrig, god mad hver dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Eukanuba Adult Daily Care Sensitive Digestion, Hundefoder 12kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Eukanuba Adult Daily Care Sensitive Digestion, Hundefoder 12kgEldorado – Eukanuba Adult Daily Care Sensitive Digestion, Hundefoder 12kg
399.00 kr.

Tilføj til kurv