Eldorado – Companion Calcium Ben med Kylling 80g Hundegodbid

25.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Companion Calcium Bone med Kylling er en lækker og nærende snack til hunde. Den er lavet af frisk kylling og indeholder calcium og andre næringsstoffer, som støtter god hunde sundhed. Den er fri for kunstige smagsstoffer og konserveringsmidler, og er derfor perfekt til pleje af din hunds tænder og knogler. Det er den perfekte snack til at belønne din hund og hjælpe med at styrke dens immunsystem.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200476729889 Kategori:

Eldorado Companion Calcium Bone med Kylling 80g er en lækker og næringsrig godbid til din hund. Den er lavet med naturlige ingredienser og indeholder en høj andel af calcium, der kan bidrage til at støtte hundens skelet og knogler. Denne godbid er beriget med kylling, der giver en god smag og forsyner din hund med essentielle proteiner. Den er glutenfri og fri for kunstige sødestoffer, farvestoffer og konserveringsmidler, så du kan være sikker på, at den er sikker og sund at give din hund. Den er nem at dele, så du kan give din hund et belønningstilskud, når du træner den. Den er designet til at holde din hund interesseret og engageret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Companion Calcium Ben med Kylling 80g Hundegodbid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Companion Calcium Ben med Kylling 80g HundegodbidEldorado – Companion Calcium Ben med Kylling 80g Hundegodbid
25.00 kr.

Tilføj til kurv