,

Eldorado – Coachi Tuggi Ball med bungee-håndtag, apportering og træk

169.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Coachi Tuggi Ball er et sjovt og interaktivt legetøj til hunde. Den er udstyret med et bungee-håndtag, som gør det nemt for dig at kaste bolden langt, og hunden til at apportere den. Den har også et træk, så du kan træne din hund til at trække og løbe med bolden. Den er lavet af holdbart gummi og har en sjov og farverig design. Det er et sjovt og interaktivt legetøj, der vil give dig og din hund timevis af sjov aktivitet og leg.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200026550245 Kategorier: ,

Eldorado Coachi Tuggi Ball med bungee-håndtag, apportering og træk er et godt valg for alle hundeejere, der ønsker at give deres hund et underholdende og sjovt legetøj. Denne Coachi Tuggi Ball er udstyret med et bungee-håndtag, der gør det nemt for hundene at apportere legetøjet og trække i det. Det holdbare, robuste materiale gør legetøjet yderst modstandsdygtigt overfor slitage. Legetøjet er også designet til at være slidstærk og stærk nok til at modstå hårde påvirkninger. Det er yderst fleksibelt og kan bruges til mange forskellige aktiviteter. Det er også ideelt til træning og træning af hunde. Coachi Tuggi Ball er perfekt til hundeejere, der ønsker at lege med deres hund og samtidig have det sjovt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Coachi Tuggi Ball med bungee-håndtag, apportering og træk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Coachi Tuggi Ball med bungee-håndtag, apportering og trækEldorado – Coachi Tuggi Ball med bungee-håndtag, apportering og træk
169.00 kr.

Tilføj til kurv