,

Eldorado – Coachi Training Dummy Til Apporteringstræning, Str. S, Navy

119.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Coachi Training Dummy er et ideelt træningsværktøj til apporteringstræning af hunde. Denne dummy er fremstillet af højkvalitets materialer, som er slidstærke og holdbare. Den er fleksibel og let at transportere, og den har en praktisk navy farve, som gør den synlig og nem at finde. Dummyen er tilgængelig i str. S, og den er ideel til mindre hunde, der træner apportering.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201743108642 Kategorier: ,

Eldorado Coachi Training Dummy er perfekt til apporteringstræning af din hund. Denne dummy er lavet af slidstærkt og åndbart stof, som gør det nemt for din hund at bære og få fat i den. Den har et håndtag, så det er nemt at kaste den langt og det er også konstrueret med et design, som gør det let at få fat i den igen. Denne dummy har en størrelse S og er tilgængelig i navy. Den er også UV-bestandig og kan bruges både indendørs og udendørs. Den er perfekt til hunde, der har brug for at træne deres apporteringsevner.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Coachi Training Dummy Til Apporteringstræning, Str. S, Navy”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Coachi Training Dummy Til Apporteringstræning, Str. S, NavyEldorado – Coachi Training Dummy Til Apporteringstræning, Str. S, Navy
119.00 kr.

Tilføj til kurv