Eldorado – Coachi Training Dumbbell Til Apporteringstræning, Str M

99.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Coachi Training Dumbbell til Apporteringstræning, Str M er et stærkt og robust træningsværktøj, der er specielt designet til at styrke din hunds apporteringstræning. Den har en størrelse M, der er ideel til hunde i alle størrelser. Den kommer også med et robust design for at sikre holdbarhed og en ergonomisk form for komfortabel brug. Med et skridsikkert greb er det lettere at koordinere apporteringer og øvelser med denne dumbbell.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311202118753951 Kategori:

Eldorado – Coachi Training Dumbbell til Apporteringstræning er et fantastisk træningsprodukt til alle hundeejere. Denne dumbbell er fremstillet af robust, slidstærkt gummi, der sikrer, at den kan modstå daglig brug og slid. Dens kompakte størrelse er specielt designet til at matche hundens mundstørrelse, hvilket gør det let for dem at bære. Den har også en skridsikker overflade, som giver hunden et godt greb, mens den apporterer. Denne træningsdumbbell har et håndtag i midten, som gør det nemt for hundeejeren at holde og kaste den. Den er også udstyret med en lys refleksionsstreng, som gør det nemt at spore den i mørke. Alt i alt er Eldorado – Coachi Training Dumbbell til Apporteringstræning et fremragende træningsprodukt, der giver hundeejeren mulighed for at træne deres hunde på en sikker og effektiv måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Coachi Training Dumbbell Til Apporteringstræning, Str M”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Coachi Training Dumbbell Til Apporteringstræning, Str MEldorado – Coachi Training Dumbbell Til Apporteringstræning, Str M
99.00 kr.

Tilføj til kurv