Eldorado – Coachi Pro Train & Treat Godbidstaske Navy/Light blue

189.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Coachi Pro Train & Treat Godbidstaske Navy/Light blue er en praktisk og lækker godbidstaske til hunde, der er designet til at være så komfortabel og let som muligt. Taske er fremstillet af kraftig nylon og har et justerbart bælte, så den kan tilpasses enhver hunds størrelse. Taske har et indbygget rum til opbevaring af godbidder og en lynlåslukning, så du kan holde godbidderne sikre. Designet kommer i en navy/light blue farve og har et moderne og stilfuldt look. Dette er det perfekte valg til træning og belønning af din hund.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200945948034 Kategori:

Eldorado Coachi Pro Train & Treat Godbidstaske Navy/Light blue er den perfekte måde at belønne din hund på når du træner. Taske er lavet af et åndbart og stærkt polyester og er udstyret med en stor lomme til mad og legetøj. Den har en justerbar bælteforlænger, som gør det muligt at bære taske over skulderen. Den har også et praktisk håndtag, som gør det let at bære. Taske har et trendy navy/light blue design, som gør den perfekt til at tage med på træningssessioner med din hund. Denne taske er dejlig rummelig, så du kan have al den mad og legetøj, du har brug for, mens du træner din hund. Så du kan altid være sikker på at have de rigtige godbidder ved hånden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Coachi Pro Train & Treat Godbidstaske Navy/Light blue”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Coachi Pro Train & Treat Godbidstaske Navy/Light blueEldorado – Coachi Pro Train & Treat Godbidstaske Navy/Light blue
189.00 kr.

Tilføj til kurv