Eldorado – Carnilove laks kalkun voksenfoder 400g vådfoder til hund

25.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado – Carnilove laks kalkun voksenfoder er et velsmagende, nærende og sundt vådfoder til hunde. Det er fremstillet af frisk laks og kalkun, naturlige ingredienser og næringsstoffer, der hjælper med at støtte hundens immunsystem. Det er rig på proteiner, der hjælper med at styrke og forbedre hundens muskler og led, så den er stærk og sund. Det er fri for kunstige farvestoffer og tilsætningsstoffer og er tilsat naturlige antioxidanter for at beskytte hundens krop mod frie radikaler. Det er letfordøjeligt og er et perfekt måltid til at holde din hund sund og glad.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201795996845 Kategori:

Eldorado Carnilove Laks & Kalkun Voksenfoder til hunde er en lækker og velsmagende hundemad, der er specielt sammensat med fokus på at give din hund den bedst mulige ernæring. Denne dejlige ret er lavet af frisk fisk og kalkun, der er kombineret med grøntsager og bælgfrugter for at give et godt udvalg af vitaminer, mineraler og aminosyrer. Foderet er helt fri for konserveringsmidler, syntetiske tilsætningsstoffer og kunstige smagsstoffer. Det er lavet med en langsom fordøjelsesproces for at sikre, at din hund får maksimal ernæring, og det er uden gær og gluten for at forhindre allergiske reaktioner. Det er også godt for hundens hud og pels. Så hvis du vil give din hund den bedste mad, så prøv Eldorado Carnilove Laks & Kalkun Voksenfoder til hunde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Carnilove laks kalkun voksenfoder 400g vådfoder til hund”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Carnilove laks kalkun voksenfoder 400g vådfoder til hundEldorado – Carnilove laks kalkun voksenfoder 400g vådfoder til hund
25.00 kr.

Tilføj til kurv