, ,

Eldorado – Carnilove laks kalkun hvalpefoder 400g vådfoder til hund

25.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado – Carnilove laks kalkun hvalpefoder 400g vådfoder til hund in danish er et fuldt afbalanceret og økologisk komplet vådfoder, som er specielt sammensat til hvalpe. Foderet er lavet af frisk laks og kalkun, der er kilder til højkvalitets proteiner, samt gavnlige olier og fedtsyrer, der hjælper med at holde hunden sund og stærk. Foderet indeholder også naturlige kosttilskud, der hjælper med at styrke immunforsvaret og forbedre hundens fordøjelsessystem.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201558734268 Kategorier: , ,

Eldorado – Carnilove Laks Kalkun Hvalpefoder er et lækkert og nærende vådfoder til hunde, der er specielt udviklet til hvalpe. Det er lavet af kvalitetslaks og kalkun, som er en kilde til højkvalitets proteiner. Foderet er rig på essentielle fedtsyrer og vitaminer til hvalpens sundhed og vækst. Det er beriget med glucosamin og chondroitin, der hjælper med at styrke knogler og led. Det har et naturligt højt indhold af antioxidanter, som styrker immunforsvaret. Det er lavet uden tilsætningsstoffer, der er skadelige for hunden. Foderet er letfordøjeligt og absorberes hurtigt af hvalpens krop. Det er en god måde at give hvalpen et godt og ernæringsrigt måltid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Carnilove laks kalkun hvalpefoder 400g vådfoder til hund”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Carnilove laks kalkun hvalpefoder 400g vådfoder til hundEldorado – Carnilove laks kalkun hvalpefoder 400g vådfoder til hund
25.00 kr.

Tilføj til kurv