Eldorado – Brit premium pølse med kylling vådfoder til hunde 800g

35.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Brit Premium Pølse med Kylling er et lækkert vådfoder til hunde. Det er specielt sammensat til at give din hund en sund og velsmagende måltid. Den er fyldt med naturlige ingredienser og er rig på kylling og andre næringsstoffer. Det er fritt for kunstige smagsstoffer og konserveringsmidler og er beriget med vitaminer og mineraler. Dette vådfoder er perfekt til at give din hund en velsmagende og nærende måltid.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200954565886 Kategori:

Eldorado Brit Premium Kylling Vådfoder er det perfekte måltid til din hund. Det er lavet af naturlige ingredienser og indeholder kylling, som er en god proteinkilde. Det er også en god kilde til omega 6 og omega 3 fedtsyrer, som er vigtige for din hunds sundhed. Den indeholder også en høj andel af kulhydrater, som er godt for hundens energi. Det er letfordøjeligt og har en velsmagende smag, som din hund vil elske. Det er glutenfrit og ingredienserne er 100% naturlige. Det har ingen kunstige smagsstoffer, farvestoffer eller konserveringsmidler. Det er let at forberede og øge din hunds velvære. Det kommer i en 800g dåse, så du kan give din hund et sundt og nærende måltid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Brit premium pølse med kylling vådfoder til hunde 800g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Brit premium pølse med kylling vådfoder til hunde 800gEldorado – Brit premium pølse med kylling vådfoder til hunde 800g
35.00 kr.

Tilføj til kurv