Eldorado – Brit Paté & Meat Vildt Vådfoder til hund, 400 Gr.

25.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Brit Paté & Meat Wild Vådfoder til hunde er et lækkert og velsmagende foder, som er specielt udviklet til at give hundene en sund og afbalanceret kost. Det er fyldt med kød og paté, der er rig på næringsstoffer, og indeholder også sunde grøntsager og frugter. Det er fri for kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, og det er letfordøjeligt og velegnet til alle hunde, der har brug for et ekstra boost af næringsstoffer. Foderet kommer i en 400 gram dåse og er et godt valg til hunde af alle størrelser.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200675677635 Kategori:

Eldorado – Brit Paté & Meat Vildt Vådfoder til hund er et komplet foder, der er specielt udviklet til at tilfredsstille dit kæledyrs unikke ernæringsmæssige behov. Det er et højkvalitetsfoder, der indeholder en række friske, naturlige ingredienser, som er kombineret for at skabe et foder, der er særligt lækkert og nærende for hunde. Foderet er rig på kød og paté, der giver din hund et sundt og fyldigt måltid. Derudover er det beriget med næringsstoffer, der støtter sundhed og velvære. Foderet er let at fordøje og har en dejlig smag, som vil glæde din hund. Det kommer i en 400 gram pose og er ideelt til daglig fodring. Giv din hund Eldorado – Brit Paté & Meat Vildt Vådfoder for at give dem det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Brit Paté & Meat Vildt Vådfoder til hund, 400 Gr.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Brit Paté & Meat Vildt Vådfoder til hund, 400 Gr.Eldorado – Brit Paté & Meat Vildt Vådfoder til hund, 400 Gr.
25.00 kr.

Tilføj til kurv