Eldorado – Brit Paté & Meat Kanin Vådfoder til hund, 400 Gr.

25.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Brit Paté & Meat Kanin Vådfoder til hund er et lækkert, velsmagende og nærende måltid til din hund. Det består af førsteklasses, frisk kød af kanin og brit paté, som er blød og nem at tygge. Dette lækre vådfoder er rig på naturlige næringsstoffer, der styrker din hunds immunsystem og hjælper med at holde pelsen glansfuld og sund. Med 400 Gr. er du sikker på, at din hund har et velsmagende, nærende og lækkert måltid hver dag.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200360256408 Kategori:

Eldorado – Brit Paté & Meat Kanin Vådfoder til hunde er et lækkert og nærende vådfoder med en lækker smag af friske kræs af kød og kanin. Det er et fuldfoder, der er lavet med frisk kød og ekstrakter af frugt og grøntsager som f.eks. selleri, æbler og blomkål. Det er letfordøjeligt og nærende og indeholder alle de vitaminer og mineraler, som en hund har brug for. Det er et godt valg til hunde, der ønsker et sundt og lækkert måltid. Det er også en god diæt til hunde med sensitiv mave. Det er lavet uden kunstige smagsstoffer, farvestoffer eller konserveringsmidler, så det er sikkert at fodre din hund med. Produktet er en 400g bøtte og er let at servere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Brit Paté & Meat Kanin Vådfoder til hund, 400 Gr.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Brit Paté & Meat Kanin Vådfoder til hund, 400 Gr.Eldorado – Brit Paté & Meat Kanin Vådfoder til hund, 400 Gr.
25.00 kr.

Tilføj til kurv