Eldorado – Brit Paté & Meat Chicken Vådfoder til hund, 400 Gr.

25.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Brit Paté & Meat Chicken Vådfoder til hund er et næringsrigt, lækkert måltid, som er velegnet til alle hunderacer. Det er lavet med frisk kylling og paté, som er kombineret med spændende smagsstoffer og naturlige ingredienser, der sikrer, at din hund får et velsmagende, fyldigt og afbalanceret måltid. Med 400 g i en bøtte, har du nok til et godt måltid til din hund.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201409430230 Kategori:

Eldorado – Brit Paté & Meat Chicken Vådfoder til hunde er et lækkert og nærende foder til din hund. Det er fremstillet af friske kyllingekød, som er kombineret med grøntsager og korn for at give en komplet, balanceret diæt. Det er let fordøjeligt og indeholder de nødvendige næringsstoffer til at støtte din hunds sundhed, energi og velvære. Det er fri for tilsatte konserveringsmidler og farvestoffer, så du kan være sikker på, at din hund får de bedste ingredienser til at opretholde et godt helbred. Det kommer i en 400 gr. dåse, der er perfekt til at fodre din hund med en sund og lækker måltid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Brit Paté & Meat Chicken Vådfoder til hund, 400 Gr.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Brit Paté & Meat Chicken Vådfoder til hund, 400 Gr.Eldorado – Brit Paté & Meat Chicken Vådfoder til hund, 400 Gr.
25.00 kr.

Tilføj til kurv