Tilbud!

Eldorado – Brit fresh light fit & slim kalkun & ærter 12kg hundefoder

409.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Brit Fresh Light Fit & Slim Kalkun & ærter 12kg hundefoder er en luksuriøs og næringsrig diæt til hunde. Det er designet med økologisk kalkun og ærter i højeste kvalitet og er beriget med urter, som er rige på antioxidanter. Foderet er fri for kunstige smags- og farvestoffer og hjælper med at holde din hunds vægt i skak. Det er også højt i fiber og har et lavt kalorieindhold for at sikre, at din hund holder sig sund og fit.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201354523393 Kategori:

Eldorado Brit Fresh Light Fit & Slim Kalkun & ærter 12kg hundefoder er et premium hundemad, der er designet til at give din hund det bedste fra naturen. Det er lavet af friske, økologiske ingredienser, der er udvalgt for deres høje næringsværdi, og det er fri for kunstige farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler. Det er rig på høj kvalitet kalkunkød, som er kendt for at være en god kilde til protein, og ærter, som er fyldt med antioxidanter og fibre. Dette komplette hundemad er let fordøjeligt og hjælper med at reducere allergier og fordøjelsesproblemer, samtidig med at det tilføjer et sundt og velsmagende boost til din hunds kost. Det er specielt formuleret til at hjælpe med at opretholde sund og passende kropsvægt og forbedre hundens overordnede sundhed og velvære. Eldorado Brit Fresh Light Fit & Slim Kalkun & ærter 12kg hundefoder er det perfekte valg for at give din hund et sundere, gladere og mere balanceret måltid!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Brit fresh light fit & slim kalkun & ærter 12kg hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Brit fresh light fit & slim kalkun & ærter 12kg hundefoderEldorado – Brit fresh light fit & slim kalkun & ærter 12kg hundefoder
409.00 kr.

Tilføj til kurv