Tilbud!

Eldorado – Brit fresh adult large hundefoder fisk & græskar 12kg

409.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Brit Fresh Adult Large Hundefoder Fisk & Græskar er et velsmagende, komplet foder til voksne hunde over 15 kg. Det er tilsat fisk og græskar, som giver hunden en velsmagende måltid, og er beriget med vitaminer og mineraler, så hunden kan få en sund og balanceret diæt. Foderet er også rigt på proteiner, hvilket hjælper med at opbygge stærke muskler, og det er beriget med ingredienser, der støtter det immunforsvar og den generelle sundhed. Foderet er fremstillet i Danmark, og er fri for kunstige farvestoffer og konserveringsmidler.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201005420087 Kategori:

Eldorado Brit Fresh Adult Large er et højkvalitets hundefoder, der er specielt udviklet til voksne store hunde. Det er beriget med fisk og græskar, som er kilder til næringsstoffer og smag, som hunde elsker. Foderet er fuld af proteiner, som hjælper med at styrke dit kæledyrs muskler og knogler, og det er også rig på antioxidanter, som hjælper med at støtte immunforsvaret. Det indeholder også flere vitaminer og mineraler, som hjælper med at holde din hund sund og glad. Det er lavet af naturlige ingredienser, der er gode for hundens helbred og velvære. Det kommer i et 12kgs dåse, som holder længere og er nem at opbevare. Så giv din hund den bedste ernæring med Eldorado Brit Fresh Adult Large hundefoder!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Brit fresh adult large hundefoder fisk & græskar 12kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Brit fresh adult large hundefoder fisk & græskar 12kgEldorado – Brit fresh adult large hundefoder fisk & græskar 12kg
409.00 kr.

Tilføj til kurv