Tilbud!

Eldorado – Brit fresh adult great life kylling & kartoffel 12kg hundefoder

409.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado Brit Fresh Adult Great Life Kylling & Kartoffel 12kg Hundefoder er et premium kvalitetsfoder til voksne hunde. Det indeholder frisk kylling og kartoffel, som er kilder til højkvalitets proteiner og kulhydrater. Produktet er beriget med vitaminer, mineraler og antioxidanter for at sikre, at din hund får de næringsstoffer, den har brug for. Det er et lækkert og velsmagende foder, der er specielt fremstillet til at holde din hund sund og glad.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201160885766 Kategori:

Eldorado – Brit Fresh Adult Great Life Kylling & Kartoffel 12 kg Hundefoder in Danish er et komplet foder til voksne hunde. Det er lavet af høj kvalitet ingredienser og indeholder naturlige kylling og kartoffel, som giver en god smag og konsistens. Foderet har et højt niveau af næringsstoffer, og det er beriget med vitaminer og mineraler for at støtte dit kæledyrs sundhed. Det er rigt på omega 3 og 6, som er gode for hundens immunforsvar og hud. Det er udviklet specielt til voksne hunde, og det er letfordøjeligt for at give dem øget energi og støtte deres helbred. Det er også frit for tilsætningsstoffer, så du kan føle dig godt tilpas, når du fodrer din hund.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Brit fresh adult great life kylling & kartoffel 12kg hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Brit fresh adult great life kylling & kartoffel 12kg hundefoderEldorado – Brit fresh adult great life kylling & kartoffel 12kg hundefoder
409.00 kr.

Tilføj til kurv