Eldorado – Brit care superfruits Sild og Havtorn, kattegodbid

19.95 kr.

& gratis fragt

Eldorado Brit Care Superfruits Sild og Havtorn er en lækker og nærende kattegodbid, der er fyldt med velsmagende sild og havtorn. De er fyldt med næringsstoffer som omega-3 fedtsyrer og antioxidanter, der styrker kattens immunsystem og hjælper med at holde dem sunde og glade. De er også letfordøjelige, så de er lette at fordøje for katten. De er produceret i Danmark og er sikre og velsmagende.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200112250629 Kategori:

Eldorado Brit Care Superfruits Sild og Havtorn er en lækker kattegodbid, der er specielt fremstillet til at give din kat en sund og afbalanceret kost. Den er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter for at støtte dens immunforsvar og øge dens energiniveau. Det højkvalitets protein kombineret med fiber og omega-3 fedtsyrer bidrager til en sund fordøjelse og kontrol af uønskede bakterier. Sild og Havtorn er kombineret med frugter og grøntsager som Æble, Blåbær, Grønkål, Broccoli og Spinat for at give din kat de nødvendige næringsstoffer. Den er fremstillet af naturlige ingredienser og er fri for kunstige konserveringsmidler, farvestoffer og kunstige smagsstoffer, så du kan være sikker på, at din kat har den bedste ernæring.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Brit care superfruits Sild og Havtorn, kattegodbid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Brit care superfruits Sild og Havtorn, kattegodbidEldorado – Brit care superfruits Sild og Havtorn, kattegodbid
19.95 kr.

Tilføj til kurv