,

Eldorado – Alpha Spirit Kornfrie Godbidder Med PROSCIUTTO Skinke, 35gr

14.00 kr.

& gratis fragt

Eldorado – Alpha Spirit Kornfrie Godbidder Med PROSCIUTTO Skinke er lækre og nærende snack til hunde. De er lavet med kornfri opskrifter og indeholder prosciutto skinke, som giver en smagfuld og velsmagende snack. De er ideel til hvalpe og voksne hunde, og de er pakket ind i en 35g pose, så den er let at transportere og opbevare.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201287930331 Kategorier: ,

Eldorado Alpha Spirit Kornfrie Godbidder med PROSCIUTTO Skinke gør det let for dig at belønne din hund med en smagfuld og nærende godbid. Disse lækre godbidder er lavet af naturlige ingredienser, der er beriget med proteiner og vitaminer. De er frie for korn, hvilket gør dem egnede til hunde med følsomme maver. Produktet er håndlavet med frisk kød, havfisk og andre naturlige ingredienser. De indeholder også prosciutto skinke, der giver disse godbidder en dejlig smag og aroma. Den lille størrelse gør denne snack let og bekvem at lægge i lommen, så du altid har noget godt til din kære hund. Prøv en pakke af disse lækre kornfrie godbidder i dag og se, hvor glad din hund bliver.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eldorado – Alpha Spirit Kornfrie Godbidder Med PROSCIUTTO Skinke, 35gr”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Eldorado - Alpha Spirit Kornfrie Godbidder Med PROSCIUTTO Skinke, 35grEldorado – Alpha Spirit Kornfrie Godbidder Med PROSCIUTTO Skinke, 35gr
14.00 kr.

Tilføj til kurv