Påklædning

Man tænker måske ikke lige over det, hvis man ikke er vant til at have hund, men der findes en hel del påklædning, der gør livet som hundeejer meget lettere. En hund skal ud i alt slags vejr og luftes, uanset om det regner, solen skinner eller sner. Ud over at du skal holdes tør og varm i vintermånederne, og du selvfølgelig skal have telefon og nøgler med, så skal der også være plads i lommerne til høm-høm-poser, let adgang til godbidder, og måske endda en stor lomme til et stykke hundelegetøj. Om vinteren har du måske brug for lys og reflekser på tøjet, og når det er rigtig varmt skal der måske vand med til hunden,  og her har man oftest ikke engang en jakkelomme, som det hele kan være i, så hvilke gode muligheder er der i stedet?

Voreshund.dk VoresHund Vores hund gåtur luftetur luftning påklædning udstyr gåtur sko jakke hundeluftning halsbånd snor

Hvis du dyrker en hundesport med din hund, som for eksempel agility, kan det gøre træningen lidt lettere med de rigtige sko at løbe i, eller en vest med god plads i lommerne til det vigtigste træningsudstyr.

Vi vil her på siden komme med forslag og anmeldelser her, på fodtøj, jakker, veste, godbidstasker og alt hvad man ellers kan få brug for som aktiv hundeejer, hvad enten det er til hverdagens gåture eller hundetræning og måske endda konkurrencer. God læselyst, og såfremt du har nogle ønsker til emner, der ikke er taget op, så kontakt endelig Voreshund, og der vil blive kigget på det

Find også Vores Hund her: