Motion med hund

Voreshund.dk VoresHund Vores hund gåtur luftetur luftningVandretur med hund motion med hund gåture naturen dansk svensk gårdhund DSG

Har du et aktivt liv, er det ideelt at involvere din hund, da det er en god måde at få motioneret hunden på. Det er samtidigt også hyggeligt og gør båndet mellem dig og din hund stærkere, fordi I laver noget sammen. Man kan lave alle mulige former for motion med sin hund. Det er dog vigtigt at have en række ting med i overvejelserne, før man gør det. For eksempel  hundens fysiske form, alder, sundhed og racegenskaber er vigtige at tage hensyn til, før man bestemmer sig for at involvere hunden i ens eget aktive liv.

Under dette menupunkt vil du kunne finde fifs til, hvordan du løber, cykler, svømmer eller tager på vandreture med din hund. Måske er der nogle typer udstyr der gør det lettere, som kan anmeldes. Samtidig vil der være nogle råd til, hvordan du træner hunden op til at kunne holde til den type af motion, du kunne tænke dig at dyrke med din hund. God læselyst, og såfremt du har nogle ønsker til emner der ikke er taget op, så kontakt endelig Voreshund, og der vil blive kigget på det.

Find også Vores Hund her: