Dog copenhagen – DOG Copenhagen Vega Skål, Farve : Caffe Latte

199.00 kr.

& gratis fragt

DOG Copenhagen Vega Skål er en stilfuld og funktionel skål til hunde. Den er lavet af det robuste materiale stentøj og er farvet i en smuk og moderne caffe latte-farve, som er specielt designet til at komplementere de danske hjem. Skålen er holdbar, let at rengøre og har et ergonomisk design, der gør det muligt for hunde at få adgang til deres mad nemt. Skålen har også en non-slip bund, så den ikke glider rundt, når hunden spiser. Den perfekte skål til enhver hundeelsker!

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201839535771

Dog Copenhagen Vega Skål er en dekorativ og funktionel skål til hunde. Skålen er designet til at se godt ud samtidig med, at den er robust og holdbar. Skålen har en flot farve i caffe latte, som passer perfekt ind i ethvert hjem. Den er lavet af kvalitetsmaterialer, som gør den tåler brug og slitage. Skålen har en unik overflade, der er let at rengøre. Den er også udstyret med en lille indsats, som gør det nemmere at holde foder og vand ren. Dog Copenhagen Vega Skål er ideel til hundeejere, der ønsker at give deres kæledyr et stilfuldt og funktionelt miljø.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dog copenhagen – DOG Copenhagen Vega Skål, Farve : Caffe Latte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Dog copenhagen - DOG Copenhagen Vega Skål, Farve : Caffe LatteDog copenhagen – DOG Copenhagen Vega Skål, Farve : Caffe Latte
199.00 kr.

Tilføj til kurv