Tilbud!

Chicopee Holistic Nature Line Puppy – Lam og Kartoffel – 12 kg

594.00 kr.

& gratis fragt

Chicopee Holistic Nature Line Puppy – Lam og Kartoffel – 12 kg er et komplet og næringsrigt tørfoder til hvalpe. Det er lavet af friske ingredienser, som lam og kartoffel, og indeholder alle de essentielle vitaminer og mineraler, som hvalpe har brug for for en sund start på livet. Foderet er beriget med probiotika, og det hjælper hvalpe med at have et stærkt immunforsvar, stærke knogler og et sundt fordøjelsessystem. Foderet er superenkelt at forberede og let at fordøje, så hvalpe får mest muligt ud af deres foder.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 5724501683945719

Chicopee Holistic Nature Line Puppy – Lam og Kartoffel – 12 kg er et fuldfoder til hvalpe fra 8 uger til 12 måneder. Dette produkt er et helhedsorienteret foder med en kombination af naturlige ingredienser og højkvalitets smagsstoffer, der giver dit hvalp den næring, det har brug for at vokse sundt og stærkt. Dette foder indeholder flere essentielle næringsstoffer, herunder lam og kartoffel, som hjælper med at styrke immunforsvaret og tilbyder en sikker, naturlig måde at give dit hvalp vitaminer, mineraler og antioxidanter. Chicopee Holistic Nature Line Puppy – Lam og Kartoffel – 12 kg er et lækkert, sundt og velsmagende foder, der vil give dit hvalp alle de nødvendige næringsstoffer og vitaminer for at være velfungerende.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chicopee Holistic Nature Line Puppy – Lam og Kartoffel – 12 kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Chicopee Holistic Nature Line Puppy - Lam og Kartoffel - 12 kgChicopee Holistic Nature Line Puppy – Lam og Kartoffel – 12 kg
594.00 kr.

Tilføj til kurv