Tilbud!

Chicopee Holistic Nature Line Cat Sterilized – 8 kg – kornfrit

509.00 kr.

& gratis fragt

Chicopee Holistic Nature Line Cat Sterilized – 8 kg – kornfrit er et komplet foder til kastrerede og steriliserede katte. Det indeholder økologisk fisk som kilden til proteiner, samt frisk frugt og grøntsager som kilder til kostfiber og antioxidanter. Det er beriget med naturligt DHA, omega-3 og omega-6 samt taurin og lutein, og det er frit for korn og animalsk protein. Det hjælper med at bevare kattens muskler og kropsvægt, samt støtte immunforsvaret og fordøjelsen.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 5724501519626536 Kategori:

Chicopee Holistic Nature Line Cat Sterilized – 8 kg – kornfrit er den perfekte føde til din steriliserede kat. Den er lavet af de bedste ingredienser for at give din kat den bedste ernæring. Føden er kornfri og indeholder kun naturlige ingredienser, såsom fjerkræ, æg, fisk og vegetabilske produkter. Den er beriget med alle de nødvendige vitaminer og mineraler, som din kat har brug for. Føden er også rig på omega-3 og omega-6, som hjælper med at opretholde en sund hud og pels. Den er også lavet med probiotika, der hjælper med at styrke tarmfunktionen og fordøjelsen. Chicopee Holistic Nature Line Cat Sterilized – 8 kg – kornfrit er det perfekte valg til at give din steriliserede kat et sundt og afbalanceret måltid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chicopee Holistic Nature Line Cat Sterilized – 8 kg – kornfrit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Chicopee Holistic Nature Line Cat Sterilized - 8 kg - kornfritChicopee Holistic Nature Line Cat Sterilized – 8 kg – kornfrit
509.00 kr.

Tilføj til kurv